Pike ChallengePike Challenge

Nyheter

2017-02-06

Pike Challenge 2017 uteblir..

Så var det så klart. Pike Challenge 2017 kommer inte att arrangeras som vanligt. Jag kan tyvärr inte arrangera tävlingen i år utav tidsbrist. Istället kommer det att arrangeras en likadan tävling av andra personer i Örsnköldsvik. Så det blir likadant för alla som vill komma hit och tävla och det är ju bra nyheter.
Mer information om regler och vilka som kommer att arrangera en tävling i år kan ni följa på vår Facebookgrupp. Där kommer all information att ske framåt.

https://www.facebook.com/groups/301082852483/

Mvh
Marcus Sedin

 

2016-04-01

First Hotell Statt avtal

Då anmälan har öppnat kan jag ju informera er om vårt avtal med First Hotell Statt i Örnsköldsvik. Det ligger 2 minuter gång från båtplatserna och ligger nära allt.
De kör sitt Pike erbjudande i år med. Ring och boka och meddela att ni ingår i gruppen pike så kostar dubbelrummen 750kr/natt.
http://www.firsthotels.se/Vara-Hotell/Hotell-i-Sverige/Ornskoldsvik/First-Hotel-Statt/

 

2016-03-28

Båtplatser klara för året

Nu är det klart med smarbete med Örnsköldsviks gästhamn. Vi kommer att ha tillgång till deras kajplatser och ström kommer att finnas för er som behöver ladda båtar. De har även restaurang och vandrarhem, så för er som reser hit så finns det möjlighet till boende i deras vandrarhem precis vid bryggan.
http://www.ornskoldsviksgasthamn.se/

 

2016-03-28

AfterFish i hamnen.

Nyhet för året är den att uppskattade middagen som vi arrangerade på lördagen är tillbaka.
Vi kommer i samarbete med Allstar och Bella arrangera en AfterFish för alla våra deltagare. Efter målgång på lördagen kommer vi att kunna ha en hel restaurand för oss själva. Där kommer det att bjudas på mat och en dryck. Och vi kan sitta och snacka fiske och skryta över hur stora fiskar vi har fått under dagen.

 

2015-06-05

Följ tävlingens bildspel

http://www.allehanda.se/angermanland/ornskoldsvik/bildspel-pike-challenge-2015 blir url:en när tävlingen är igång. Den är inte live just nu men blir det sedan. :)

 

2015-06-04

Inför Pike Challenge

Nu börjar det dra ihop sig på allvar...

Lite förändringar och förtydligar.
På fredag kommer vi att var på Naturkompaniet hela dagen.
Nicke Bauer från Vision kommer att finnas till hands.
Micke Karlsson från Abu finns också där.
Johan Pettersson​ kommer att finnas där i form av sponsor från Westin.
Så där finns en hel del kunskap ni skall insupa under dagen.
Det kommer att vara rabatter och reducerade priser på produkter till oss från Pike Challenge.

Klockan 17 - 18 kommer jag att vara där och svara på frågor och hjälpa till med det jag kan.
Klockan 18 då de stänger håller vi Kaptensmöte där vi går igenom information och regler för tävlingen.
Efter detta går vi ner till Kanotcentralen som ligger ett hundratal meter från Naturkompaniet.
Där kommer vi att servera en fin grillmeny med tillhörande dryck (läsk, cider, öl). Där kommer även tröjor att delas ut till alla deltagande i tävlingen. Vi kommer att vara ute, så förbered er på frisk luft och kall dryck.

Vad gäller båtplatser så är det bokat till alla båtar.
Sjösättningsrampen är klar och de tar upp den sista mattan imorgon från den. Sjösätter man innan ber de oss att vara varsam så den inte skadas.

 

2014-06-05

Allehanda.se

Allehanda.se ställer upp även i år med ett bildspel på hemsidan där vi kan skicka in bilder. De låter den sedan ligga uppe så länge de kan, tyvärr har de bytt plattform så de gamla bildspelen var svåra att länka till nu.
Man kan maila in till Pike@allehanda.se och skicka bild samt text så kommer det upp på deras hemsida direkt. Man kan även skicka mms till samma adress. Och man kan skicka MMS till deras nummer 72006 och börja sitt mms med Pike och sedan kan man lägga in sin bild.

 

2014-06-05

Rekordfisken. Naturkompaniet

Glöm inte bort att ta med er en riktig våg om ni ska vara med och tävla om Naturkompaniets stora pris till största fisk.
Måste vara rekordstor och över 114cm och över 10 kg på godkänd våg.

 

2014-04-15

Hotellavtal klart

Har fått klart med samarbete från First Statt Hotell.
Ett perfekt val i närheten av hamnen i Örnsköldsvik med gångavstånd till båtarna och kajplatser.
Om man nämner gruppen PikeChallenge och att man är del av gruppen så kostar rummen där 550:- för singelrum och 750:- för dubbelrum.
Kommer höra av mig till er som valt stuga som boende och se om detta är ett alternativ trots att det blir lite dyrare?
Man kan ringa och boka direkt till Statt på 0660-2655900660-265590.
HAr ni frågor om detta eller synpunkter så ring gärna mig direkt på 070-3232325070-3232325
Marcus Sedin

You'll need Skype CreditFree via Skype

 

2013-06-10

Lokalpressen

Det blev en helsida i ÖA:

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.5965459-tva-glada-blev-gladast-av-alla

Och här finns bildspelet:

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.5962071-bildextra-pikechallange

 

2013-05-29

Tullåsstugan - En ny upplevlse

Så har ännu en underbar sponsor tagit klivet in i vår tävling.
Låt mig presentera Tullåsstugan. En snösäker vinterupplevelse eller en härlig plats för lite ädelfiske.

De kliver in med ett riktigt fint pris:

-1 veckans boende i stuga valfri vecka under 2013 samt 2014. Värde upp till 8100kr.

Och de har inga undantag på veckor utan bara att de inte ska vara bokade innan.
Så gå in och börja dröm och planera vad ni skulle vilja göra där och när ni skulle vilja vara där.
Vill ni se bilder från området så vet jag att Team Trogdor har spenderat många fina timmar i snön där uppe.

Du kan gå in och titta närmare på deras Facebooksida.

http://www.facebook.com/tullasstugan

Eller till deras hemsida för att titta på lediga datum.
http://www.tullasstugan.se/

tullasstugan-300

 

2013-04-25

Örnsköldsviks kommun

Kan inte nog tacka vår kommun får all hjälp man får av dem. De läger verkligen en hel del energi på vår turism och på vårt fiske. Ska bli roligt att se vart deta leder i längden och hur lång tid det tar innan folk förstår att Örnsköldsviks kommun är den bästa att komma och fiska för att få fin fisk.

 

2013-04-24

Sponsorer

Nu går vi in i det sista med att boka upp alla våra sponsorer riktigt. Lovar att ni inte kommer att bli besviken i år. Kommer fler bra lag än någonsin och priserna blir riktigt bra. Eller vad sägs om en vaölfri vecka i en stuga i fjällen med fina fiskevatten runt sig. Stugägaren hjälper till med fisketips för området. Värdet ligger på ca 8200:-.

Men det är väl ingen som vill ha det??

 

2013-03-19

2013

Nu har vi startat att ta emot anmälningar. Vi kommer att ha en middag på frdagkväll efter kaptensmötet och vi jobbar på att få till bra priser på en lördagmiddag. Kommer att komma mer exakta fisketider då vi har alla sponsorer klara. Men räkna med 2 roliga dagar av underbart fiske.

 

2013-03-19

Boende 2013

Vi har i år samarbete med First hotell statt. För er som vill boka boende där så kan man boka under gruppnamnet "PikeChallenge". Då har vi bättre pris på rum hos dem. Tittar även på materbjudanden från dem.
Så mer information kommer att komma.

 

2012-06-10

Resultat

Dag 2 är nu avklarad, resultatlistan finner du under resultat.

 

2012-06-09

Dag 1

Första dagen är genomförd och resultaten har haglat in. Hoppas på att morgondagen kommer vara dag 2 kommer att vara lika fina.

 

2012-06-06

Tävlingsinformation

Infogad bild 1
Då var det då äntligen dax....

Efter mycket jobbande och ordnande ser man nu fram emot helgens tävling. Pike Challenge 2012 ser ut att bli spännande på många sätt, kylan släpper just nu i skrivande stund, regnet ser ut att ge sig, många lag har anmält sig, prisbordet är större än vanligt och våra sponsorer och event crew är taggad.

Nu till det viktiga.

Fredagens möte kommer att hållas på Naturkompaniet som är vår största sponsor i denna tävling. Inte nog med att de har bra utrustning och bra priser. De har även skänkt priser till detta event samt att de kommer att ge 30% på hela fiskesortimentet (gäller ordinarie priser) under vårt kaptensmöte. Så passa på att ladda upp med ny utrustning till sommarens fiske.
Mötet hålls klockan 19.00 på Naturkompaniet.

För er som vill passa på att sjösätta båten innan mötet så finns den nybyggda båtrampen i inre hamnen öppen. Det är ju en kommunägd ramp som kommer att stå redo för turister, fiskare och alla båtägare. När ni ser den kommer ni förstå att kommunen satsar och hjälper oss.
För att hitta till rampen så svänger man av modovägen vid den gamla järnvägsstationen, sedan är det rakt fram till rampen (se karta).
Båtarna kan läggas vid gästbrygger i inre hamnen (se karta).

Starten kommer att ske både Lördag och Söndag från hamnen.

För alla tävlande kan jag påminna om att ladda era kameror, ta flera bilder på fiskarna ni fångar (om det är oskärpa på 1 bild), har ni ett ovanligt minneskort eller liknande kan ni kolla med mig på Kaptensmötet så jag är förbered på ert kort.

Infogad bild 2


Sist men inte minst vill jag önska er alla välkommen till 2012 års PIKE CHALLENGE !

Mvh
Marcus Sedin
070-3232325

 

2012-05-23

TV4 "Fiske - lite djupare" !

Har i dagarna fått det sista klartecknen från Johan Broman. De kommer och filmar under Pike Challenge för programmet "Fiske - lite djupare". Det kommer att bli ett 1 timmes program om det underbara fiskevårdsområde som vi har i Örnsköldsvik. Ser verkligen fram emot att kunna hjälpa till med denna reklam för området så att vi alla kan hjälpas åt att hålla det så bra som det är idag. Vårt gäddfiske är ju helt fantastiskt för att bara nämna en sak. Men vi måste ta hand om det.

Så till alla lagen. Ring era sponsorer, skaffa nya kläder, raka er och kom och visa upp hur bra fiske vi har i Örnsköldsvik.

Mvh
Marcus Sedin

 

2012-03-27

Nya sponsorer

Fick information om att de första av ALLA fina handgjorda drag har landat. Har fått in de senaste och de otroligt fina från Jaraals Original. Ni kan vinna dessa eller köpa egna. Se til att känna på dem innan starten.

 

 

Visar 1 till 20 av 43

Nästa Sista
Sponsorer
  Copyright 2015, Pike Challenge. Production: Magnus Stenman